William Janz zingt Julio Iglesias

William Janz en de Micky Fisser Band
Beleef een zwoele avond in Spaanse sferen: William Janz zingt de grootste hits van zijn idool Julio Iglesias!
za 28 okt '23 20:15
za 28 okt '23
20:15
  • za 28 okt '23
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

‘The Dutch Julio Iglesias’ zingt onder begeleiding van de Micky Fisser Band de grootste hits van zijn idool. Doorgebroken als de beste Iglesias tribute-artiest ter wereld weet hij als geen ander hoe hij onze harten kan veroveren. Beleef een romantische avond uit met deze zwoele ode aan de Spaanse popster!

Internationaal bekend William Janz is zelf doorgebroken in het hol van de leeuw door zijn optreden bij España Got Talent. Met zijn onweerstaanbare interpretatie van de hits van Iglio Iglesias wist Janz de harten van het publiek te veroveren. Zijn spectaculaire act werd op YouTube ruim veertien miljoen keer bekeken!

Meeslepend en romantisch Met een flinke dosis charme weet Janz concertzalen in Nederland en Spaanstalige landen over de hele wereld vol te krijgen. Bereid je voor op een meeslepende avond vol romantische klassiekers gezongen door de ‘Dutch Julio Iglesias’!

Voor en door fans William Janz is inmiddels doorgebroken als de beste Julio Iglesias tribute-artiest van de wereld! Tegelijkertijd is hij zelf de allergrootste fan van de Spaanse legende. Met zijn grote liefde voor Spaanse muziek weet hij Janz geen ander de romantiek van Iglesias het theater in te brengen.

De première van ‘William Janz Zingt Julio Iglesias’ vond plaats in een bomvol AFAS Circustheater in Scheveningen. Nu is Janz klaar om Markant om ver te blazen.

Geniet van dé romantische avond uit met hits als ‘Me Va’, ‘Quiero’, en ‘Milonga’. William Janz brengt de zwoelheid van Spaanse muziek naar Theater Markant Maashorst. Klik hier om alvast in de stemming te komen.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl

Bij deze voorstelling nodigen we je uit voor De Ronde Tafel
schuif gezellig aan!