Bert Visscher

Dat zie je een ander niet doen
Maak je klaar voor een typische Visscher-avond met splinternieuw én nostalgisch materiaal!
di 17 okt '23 - wo 18 okt '23
di 17 okt '23
-
wo 18 okt '23

Met maar liefst 42 jaar aan ervaring verschijnt Bert Visscher weer op de planken. En dit kan weleens de laatste keer zijn … Geniet van een avond met cabaretklassiekers à la Visscher!

De motor gaat weer aan
Vraag jij je ook af waar Bert Visscher gebleven is? We hebben ‘m voor je gevonden! Hij moest even door een flinke winterslaap heen. Lekker met de kruik en knuffels onder de wol duiken. En dat beviel de komiek goed. Érg goed. Maar nu is hij terug. Met ‘Dat zie je een ander niet doen’ brengt Visscher een avond vol cabaretklassiekers én splinternieuwe scènes. Deze avond wil je niet missen!

Bingoavonden en geraniums kunnen wachten
Visscher laat ons nog even niet in de steek om vervolgens geruisloos richting de geraniums en bingo te rollen. Met zijn 42 jaar aan ervaring trekt hij opnieuw langs de zalen. Misschien wel voor de laatste keer. Hij is immers geen zestig meer. Hoog tijd om zijn oude oeuvre opnieuw te beleven: van ‘Barbie Ken’ tot ‘Bloemschikken’ en van ‘De klushoek’ tot de stotterende man van de motorclub. Samen met nieuwe idioterie en nostalgische cabaretklassiekers moet het wel een typische Visscher-avond worden. Bert staat in ieder geval te trappelen om jou van je stoel te laten vallen van ’t lachen!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl