Wat Mijn Man Niet Weet

Victoria Koblenko, Puck Pomelien Busser en Birgit Schuurman
Komedie waarin oude en nieuwe geheimen ontrafeld worden
do 7 dec '23 20:15
do 7 dec '23
20:15
  • do 7 dec '23
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Een herkenbare, humoristische voorstelling over vriendschap, trouw en ontrouw. Is mijn man wel te vertrouwen? En hoe zit dat met mijn beste vriendinnen?

‘Wat Mijn Man Niet Weet’ is een mysterieuze en spannende komedie over vriendschap, trouw en ontrouw. De drie topactrices presenteren een avondvullend programma met herkenbare anekdotes. Luister naar geheimen waarvan je terugdeinst. En naar onthullingen die jou van je stoel laten vallen van ’t lachen!

Drie jeugdvriendinnen verliezen elkaar uit het oog. Jaren later zoeken ze elkaar weer op. Veel vragen uit het verleden én uit het heden moeten beantwoord worden. Wat is er al die jaren geleden precies gebeurd? Is iedereen wel te vertrouwen of hebben ze geheimen voor elkaar? En was dat ongeluk wel een ongeluk?

Met in de hoofdrollen Victoria Koblenko, Puck Pomelien Busser en Birgit Schuurman, belooft het een levendige en hilarische avond te worden. De actrices transformeren herkenbare situaties van vroeger naar nu. Terwijl een ijzingwekkende ‘whodunit’ (Who has done it?) wordt afgewikkeld. Beetje bij beetje wordt duidelijk wie te vertrouwen is. Maar vooral, wie niet ...

Beleef een humoristische voorstelling over geheimen en vertrouwen. En luister naar herkenbare, raadselachtige verhalen. Maar dan veilig vanaf je stoel! En wie weet, delen jullie dezelfde geheimen.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Bij deze voorstelling nodigen we je uit voor De Ronde Tafel:
schuif gezellig aan!

Credits

Productie door Fine Lable
Spel door Victoria Koblenko, Puck Pomelien Busser en Birgit Schuurman
Regie door Stephanie Louwrier
Script door Bart van den Donker
Foto en artwork door buroRuSt en Benning en Gladkova