Marjolijn van Kooten

Hoe vind je het zelf gaan?
Een psychiatrisch cabaret dat nog beter werkt dan therapie!
wo 8 nov '23 20:15
wo 8 nov '23
20:15
  • wo 8 nov '23
    20:15
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Heb jij ook een overactief hoofd? Of last van zelfacceptatie? Marjolijn brengt psychische problematiek de planken op. En humor staat voorop!

Marjolijn van Kooten vult al jaren de theaters met psychisch en psychiatrisch cabaret. Wegens aanhoudend psychisch herstel komt ze eindelijk toe aan problemen die níet onder de categorie ‘DSM-5: psychische stoornissen’ vallen. Ze bespreekt met jou vragen als: hoe verbind je je écht met anderen? Hoe accepteer je jezelf, ondanks je chagrijnigheid, overgewicht besluiteloosheid, geklaag en verwrongen zelfbeeld? Moet communicatie altijd geweldloos verlopen? En hoe dun is de grens tussen assertiviteit en agressiviteit? Durf je jouw psycholoog tegen te spreken, de mindfulness-trainer met rozijnen te bekogelen, en tips van bezorgde leidinggevenden te negeren? Of gaan we gewoon doen wat de wereld van ons lijkt te verwachten?

Marjolijn zou zichzelf niet zijn als dit alles niet op een eigenzinnige en hilarische manier wordt gepresenteerd. En éen ding móet: humor. Het liefst een beetje zwarte. En in combinatie met sprankelende liedjes. Laat je verrassen in deze herkenbare cabaretvoorstelling die nog beter werkt dan therapie!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Extra voordelig: Deze voorstelling is onderdeel van onze damesdeal. Daarmee reserveer je 5 leuke voorstellingen voor maar €100,00 

Van Kooten etaleert geen glamour, evenmin pretenties. Ze verspreidt de kracht, de flair, de intonatie en de ambitie van een theaterpersoonlijkheid met doordacht relativeringsvermogen.

Dagblad van het Noorden