Ik blijf hier! Een ode aan Ramses

Niels van der Gulik
Een vertolking van Ramses’ meest indrukwekkende liederen, waardoor hij weer even springlevend is!
wo 1 nov '23 20:15
wo 1 nov '23
20:15
  • wo 1 nov '23
    20:15
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Meer dan tien jaar na zijn dood brengt Niels van der Gulik het oeuvre van Ramses terug op het podium. In deze meeslepende ode aan idool, muzieklegende en vriend Ramses Shaffy, komen zijn mooiste liederen weer even helemaal tot leven!

Ramses op de eerste rij
Zo’n vijftien jaar geleden ontmoette Niels zijn grote held Ramses toen een vriend van hem een tulp naar deze muzikant wilde vernoemen. Al snel raakte de twee goed bevriend. Ramses kwam langs in de polder, en Niels ging mee de grachten op in Amsterdam.

Nu blikt Niels terug op deze periode: van samen sjoelen tot aan het verzorgen van muzikale Ramses-avonden. Hierbij stond Ramses standaard op de eerste rij!

Meeslepende ode
Meer dan tien jaar na Shaffy’s dood komen zijn liederen weer tot leven in theater Markant. Onder begeleiding van drie topmuzikanten verzorgt van der Gulik een avondvullend programma waarin je meezingt met bekende nummers zoals ‘Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder’, en ‘Laat me’. Maar waarin je ook verrast wordt door zijn minder bekende werk.

Deze ode aan Ramses brengt ons een meeslepende avond vol gezang, gelach, emoties, en de mooiste juwelen van deze legende!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Niels vertolkt de liedjes van Ramses op zo’n mooie wijze, dat Ramses weer even springlevend is.

www.nielsvandergulik.nl

Credits

Regie door Eva Bauknecht
Zang door Niels van der Gulik
Piano door Coen Molenaar
Contrabas door Peter Wassenaar
Drums door Richard Heijerman