George Michael Choose Life Tribute

Feel The Spirit of George Michael
vr 24 nov '23 20:15
vr 24 nov '23
20:15
  • vr 24 nov '23
    20:15
    Evenementenzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

De Choose Life Tribute is een muzikale spektakelshow bestaande uit muzikanten en diverse zangers met een grote voorliefde voor de muziek van George Michael.

De Choose Life Tribute brengt je muzikale herinneringen rondom hits als Faith, Freedom en Edge of Heaven opnieuw tot leven. Een muzikale reis door de 80's en 90’s, langs de Wham! classics en de grootste solo successen van George Michael.

De carrière van George Michael is zeer divers en zijn unieke sound en persoonlijkheid zijn niet te imiteren. Daarom is de Choose Life Tribute op de eerste plaats een muzikale spektakelshow bestaande uit muzikanten en diverse zangers met een grote voorliefde voor zijn muziek. Het uiteenlopende repertoire van George Michael zorgt voor een unieke sfeercombinatie tussen concert en theatershow.

Choose Life: The Spirit of George Michael!
Het begrip Choose Life is vooral bekend geworden van de oversized T-shirts uit de videoclip van Wham’s! Wake Me Up Before You Go-Go. George Michael gebruikte het als statement ter bewustwording van de waarde van het leven in vrijheid en het inspireren van mensen om te durven zijn wie je daadwerkelijk bent.

 

Extra voordelig: Deze voorstelling is onderdeel van onze tributeserie. Daarmee reserveer je 4 tribute-voorstellingen voor maar €80,00. Dat wil je toch niet missen? 

Extra voordelig: Deze voorstelling is ook onderdeel van onze damesdeal. Daarmee reserveer je 5 leuke voorstellingen voor maar €100,00