Mind your own Business

We enlight the way up
Het leiderschapsevent van 2023!
di 3 okt '23 09:30 - 17:30
di 3 okt '23
09:30 - 17:30
  • di 3 okt '23
    09:30 - 17:30
    Evenementenzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Voor lefgozers en female forces in de top van het MKB | Niet voor losers, uitstellers & know-it alls | Wij zetten de spotlight op jouw succes | Mogelijkheid tot netwerken

Voor elke directeur of leidinggevende die                                                                   

* geen tijd en zin heeft om alle managementboeken te lezen
* nog lang niet klaar is met groeien
* zo veel mogelijk wil leren in zo min mogelijk tijd
* genoeg heeft van medewerkers die alleen maar met problemen naar je toe komen
* de winst wil maximaliseren
* de eigen comfortcirkel wil vergroten
* kritisch naar zichzelf durft te kijken

Bedrijven groeien als medewerkers groeien. Medewerkers groeien als ze geïnspireerd worden. Goed leiderschap is key!

Leidinggevenden bepalen het succes van de organisatie. Veel leidinggevenden doen maar wat.  Niet gek, want leiding geven gebeurt vaak in de waan van de dag. Hoe zou het zijn als je als leidinggevende jouw medewerkers kunt inspireren om elke dag, in die waan van de dag, het beste uit zichzelf te halen en daarmee het beste voor de organisatie? Ken jij de persoonlijke missie van jouw mensen?                

Denk bijvoorbeeld aan technieken vanuit de positieve psychologie, denk aan het creëren van een juiste mindset. Denk ook aan persoonlijk leiderschap, want hoe kun je leiding geven aan de ander als je jezelf niet voldoende kent?

We zijn trots dat we een internationale toptrainer hebben gestrikt als gastspreker!
Mireille Verhoef koppelt NLP aan leiderschap en gaat met jullie de diepte in. Durf jij dit aan?

 

Tijdens deze dag

Nemen onze Female Forces je mee in de wereld van leiderschap, mindset en succesvol ondernemen. Praktisch en direct toepasbaar. Geen ingewikkelde goeroetaal, maar inzichtelijk en bruikbaar. Met veel ruimte voor oefening, zodat jij de dag erna binnen jouw organisatie het daadwerkelijke verschil kunt maken. Groeien doe je immers samen en hoe sneller jouw medewerkers aanhaken, hoe sneller jouw organisatie groeit. Daarnaast is er genoeg tijd om te netwerken, bijvoorbeeld tijdens de lekkere lunch en na afsluiting van de dag on stage. 

 

Wie zijn de sprekers?

Marion Neggers

Marion heeft veel teams gebouwd binnen de financiële sector. Ze reisde naar verschillende landen voor de beste trainingen en deed onderzoek naar succesvol ondernemen. Ze was lid van een internationale denktank en gebruikt al die inzichten om leiders te laten groeien. Ze begeleidt al jarenlang directeuren door heel Nederland en blijft zich verdiepen in leiderschap. Als leiders groeien, groeien medewerkers en als medewerkers groeien, groeit het bedrijf. Simpel. Daar houdt ze van. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg. Ze deelt ook gevraagd en ongevraagd haar inzichten. Met humor en toch recht voor zijn raap. Van pamperen groeien directeuren en leidinggevenden namelijk niet. Ze praat graag en veel en schuwt discussie niet. Op het podium is ze als een vis in het water en daagt ze deelnemers uit zichzelf te ontdekken. Want als jij het niet kunt, wie dan wel?

 

Sandra Raaijmakers

Sandra werkte 20 jaar in het internationale bedrijfsleven. Ze heeft veel ervaring met leidinggeven en verdiept zich al jarenlang in de mindset van leiders. Ze stuurt op het nemen van beslissingen en onderbouwt dit met stevige argumenten. Ze zegt waar het op staat en laat zich niet snel intimideren. Ze is gul als het aankomt op het delen van kennis en leergierig als het aankomt op het vergaren ervan. Als ervaren risk manager leerde ze dat het nemen van besluiten soms lastig, echter wel noodzakelijk is. Ze spreekt leidinggevenden graag aan op hun daadkracht en ziet altijd groeimogelijkheden. Sandra heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en gezond perfectionisme is haar niet vreemd. Zij neemt je deze dag mee op zoek naar je eigen grenzen met als doel het beste uit jezelf en je team te halen.

 

Mireille Verhoef

Mireille is een succesvolle internationaal gecertificeerde NLP trainer. 'Anders Denken Anders Doen' is haar motto. Ze is de auteur van het boek “Op weg naar de nieuwe versie van jezelf” en trainde vele leidinggevenden en managers in binnen- en buitenland. Vanaf het podium weet ze deelnemers te boeien en in beweging te brengen. Ze weet feilloos de randen van ieders comfortcirkel te vinden en begeleid veel leiders naar een succesvolle mindset. Haar missie is mensen in beweging brengen en te werken aan de gewenste gedragsverandering. Uiteindelijk streven we allemaal naar een leven van simpelweg gelukkig en moeiteloos succesvol zijn.

 

Cindy en Marielle

Cindy van Gompel en Marielle van Duijnhoven combineren persoonlijk leiderschap graag met theater. 

Cindy heeft een opleiding in het theaterwezen en gebruikt dit actief in haar werk als systemisch coach. Cindy daagt je uit en geeft je een andere blik op de wereld. Ze is momenteel aan het trainen voor de klim naar de top van de Mont-Blanc en gebruikt dit als metafoor in leiderschap.

Marielle gebruikt het podium als een plek waar je uiting kunt geven aan jezelf en aan dat wat er in je leeft. Bij haar gaat theater en spel niet over de prestatie of het applaus. Juist niet! Maar wel over grenzen verkennen, gedachten uitspreken, maniertjes omarmen. Overdrijven, doen wat niet bij je past, het onbekende opzoeken, korrels zout vinden, de glimlach ontdekken. Ongeacht hoe het eruit ziet en overkomt. Mens zijn. Bomvol talenten en dromen. Waarmee wil jij uit de verf komen? Welke kleuren laat jij zien? Marielle werkt vanuit de gedachte dat je lerend bent, in plaats van dat er iets mis met je zou zijn wat gefixt moet worden.

Reviews

Marion 

"Wat een energie! Vanaf het podium weet zij de vinger op de zere plek te leggen. Ze verstaat de kunst om wanneer nodig je een schop onder de kont te geven, een arm om je schouder te slaan en is ook niet bang je op je nummer te zetten als de situatie dat vereist."

"Marion heeft mij met humor en enthousiasme precies genoeg ‘uitdaging’ gegeven om mijn motieven en gevoelens nog eens onder de loep te nemen. Zo kon ik zelf de puntjes verbinden en vanuit mezelf antwoorden te ontdekken. Ik raad iedereen aan om deze spiegel eens voor te laten houden. Dit was de opmaat naar meer ‘eigenaarschap’ in mijn eigen carrière; Mijn keuzes zullen nog bewuster gemaakt worden."

Sandra

"Het vertrouwen dat ik je heb gegeven, heb je helemaal waar gemaakt. De reacties die ik heb ontvangen van de deelnemers waren geweldig. Wat gebeuren er toch mooie dingen als je een groep ondernemers bij elkaar brengt! De openhartige gesprekken met elkaar na het event waren verrassend en fijn."

"Recent volgde ik een van de workshops van Sandra Raaijmakers in Amsterdam. De content was relevant en het was visueel aantrekkelijk, makkelijk te volgen en begrijpen. Het was fijn om een waargebeurd verhaal te horen om haar punt duidelijk over te brengen en mijn aandacht te grijpen. Er was veel interactie met de groep en de oefeningen waren spot on. Als je ooit de kans krijgt Sandra te zien, zeg ik: gaan! It is worth your time!"

 

Markant Theater Maashorst

Wij zijn er trots op dat we in het mooie theater van Uden staan!

Markant Theater Maashorst staat bekend om de Brabantse gastvrijheid en de mooie mix aan concerten, voorstellingen en events. En wanneer de lichten doven en de spot aan gaat, laat je je lekker onderuit zakken in het rode pluche en geniet je van alles wat er zich op het podium afspeelt.

 

Koop hier je tickets

Een investering van slechts € 297. Hiervoor krijg je nieuwe inzichten, een goedgevulde tas met bruikbare tools, een lunch en de mogelijkheid tot netwerken.

No brainer toch?!

www.way-of-working.nl/mind-your-own-business/

Je ticket is inclusief lunch, een goed gevulde tas met bruikbare tools en de mogelijkheid tot netwerken.
Onderdeel van:
Seizoen 22|23