Tribute to the legendary music of Bowie

STATIONTOSTATION
za 23 sep '23 20:15
za 23 sep '23
20:15
  • za 23 sep '23
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Een live multimedia spektakel waarbij je wordt meegenomen op een reis door de bijzondere carrière van een van de grootste innovators in de muziekwereld: David Bowie.

Je wordt in een achtbaan van muziek en emoties meegenomen langs de verschillende tijdperken waarin Bowie de podia domineerde. STATIONTOSTATION weet deze tijdperken uitstekend te vertolken, met herkenbare sounds en visuals die achter de band worden geprojecteerd. De visuals worden gemaakt door de drummer en visual-artist van de band en bestaan uit originele video’s die de show tot iets unieks bombarderen, nog niet eerder vertoond door een Nederlandse Bowie tribute.

STATIONTOSTATION is een frisse, professionele Bowie tribute met een eigenzinnige show en brengt een unieke beleving van het album ‘Ziggy Stardust and the Spiders from Mars’ en natuurlijk de bekende hits. Alles komt samen en klopt bij deze band: de stem, de visuals en de sound.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.