Frans Bauer en Sieneke

'n Avond met Jou
Geniet van deze twee lievelingen van de Nederlandstalige muziek
wo 15 mrt '23 20:15
wo 15 mrt '23
20:15
  • wo 15 mrt '23
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

‘n Avond met jou van Frans & Sieneke is een avondvullend concert onder begeleiding van de Holland Showband. Naast de prachtige nieuwe duetten laten beide toppers ook solo van zich horen.

Tijdens de laatste theatertournee had Frans Bauer de eer om Sieneke als gast te ontvangen. Samen brachten zij een medley van duetten. De reacties van het publiek waren geweldig.
Dat smaakte voor beiden naar meer … veel meer. Ze beloofden elkaar de magie van hun gezamenlijke stemmen te vereeuwigen. Voor de bijzondere gelegenheid werd de samenwerking met producer Emile Hartkamp hernieuwd en werden acht fonkelnieuwe duetten opgenomen. Als klap op de vuurpijl werd er een tournee gepland. In 2023 en alleen dan, bezoeken Frans & Sieneke de mooiste theaters van Nederland en België. Tijdens het theaterconcert horen we alle nieuwe duetten en nog veel meer! 

‘n Avond met jou van Frans & Sieneke is een avondvullend concert onder begeleiding van de Holland Showband. Naast de prachtige nieuwe duetten laten beide toppers ook solo van zich horen. Een concert met muziek om naar te luisteren, maar ook een feestje op te bouwen. Mis het niet, strijk neer in het warme rode pluche en geniet van deze twee lievelingen van de Nederlandstalige muziek.

Afterparty met Anthony Fokkema
Na afloop van het concert van Frans Bauer en Sienke kun je geniete van pure levensliedjes, in diverse tempo’s uitgevoerd, gezongen door Anthony Fokkema. Ook voorafgaand aan het concert van Frans & Sieneke en tijdens de pauze zal Anthony Fokkema een aantal liedjes zingen.

Reeds meer dan honderd liedjes bracht de Bredase volkszanger uit, op maar liefst negen albums en vele daaruit volgende singles. 
Al in 2000 werd zijn debuutsingle ‘Zeg me wat moet ik zonder jou’ uitgebracht, kortom Anthony kan terugkijken op jarenlange ervaring, een rijk gevulde platenkast met eigen materiaal en een aantal zeer bijzondere duetten.

Puur, oprecht en levensechte songs in een typisch Anthony-sfeertje!  Dat maakt hem uniek en onderscheidend in zijn genre. Klik hier en kom alvast in de stemming!