The Naked Truth

Unplugged - Golden Earring tribute
Nationaal Theaterweekend Theater Voor Een Tientje
vr 27 jan '23 20:15
vr 27 jan '23
20:15
  • vr 27 jan '23
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Kom genieten tijdens het Nationeel Theaerweekend!

Onder de naam The Naked Truth - naar de gelijknamige unplugged Earring albums - spelen Roland, Robbert Paul, Robert-Jan en Johan tegenwoordig de grootste hits van de Earring live in Nederlandse theaters.

MTV Unplugged
In de jaren negentig lanceerde MTV met sensationeel succes de “MTV Unplugged” sessies. Op 9 september 1992 gaf de Golden Earring met een akoestisch concert in Grand Café De Kroon in Amsterdam het Nederlandse antwoord. Tijdens dit unieke unplugged optreden speelde de Earring klassiekers als ‘Back Home’, ‘Another 45 Miles’, ‘Radar Love’, ‘Twilight Zone’, ‘When The Lady Smiles’, ‘Going To Run’ en vele andere hits. De live sessie werd opgenomen en het eerste unplugged album van de Earring ‘The Naked Truth’ was een feit. Na ruim 50 jaar is de muziek van de Golden Earring nog altijd populair onder een breed publiek.

The Naked Truth
Eind 2018 richten Roland en Robbert Paul de band The Naked Truth op. Wat begon als een akoestisch uitstapje is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige theater- en festivalshow en een unplugged eerbetoon aan de beste rockband van Nederland. Onder de naam The Naked Truth spelen 4 doorgewinterde muzikanten die hun sporen in het (internationale) popcircuit ruimschoots hebben verdiend de grootste hits van de Earring. Met zanger en gitarist Roland Brons, lead gitarist Robbert Paul Verkade, aangevuld met de ervaren ritme tandem Robert Jan Kimmijser op drums en Johan Maring bas, staat de band als een huis. De liefde voor de Nederlandse pop- en rockscene loopt bij de band als een rode draad door hun leven en bracht de heren bij elkaar in hun passie voor muziek en live performance. Deze band mag zeker niet ontbreken in de programmering van menig festival en theater. The Naked Truth trakteert het publiek op een geweldige live-show met de bekende Golden Earring hits en neemt u mee op een muzikale reis door de tijd.