Laura Fygi

All Of Me
Passie voor Latin
zo 12 mrt '23 16:00
zo 12 mrt '23
16:00
  • zo 12 mrt '23
    16:00
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Overal waar Laura Fygi komt is ze een exotische verschijning, maar waar zij ook komt, één ding valt altijd op: die uit duizenden herkenbare stem waarmee zij wereldwijd harten stal.

Een carrière die 30 jaar en 17 albums omvat… Laura Fygi kan trots zijn op wat ze heeft bereikt! Haar stem en voorkomen houden hun onveranderlijke klasse. Ze klinkt omfloerst, met de fantastische dictie en timing van Peggy Lee en de intimiteit van Julie London. Dit theater programma is gebaseerd op haar in november 2022 gelanceerde boek “ALL OF ME”.

Passie voor Latin
Deze jazz diva is voorlopig nog niet uitgezongen, ook in Nederland niet! Ze treedt op met diverse begeleidingsorkesten en heeft een bijzonder programma ontwikkeld met het Trio Galantes waarmee ze haar passie voor Latin muziek deelt en dat bestaat uit 3 gepassioneerde klassiek geschoolde Zuid-Amerikaanse muzikanten.

Muzikale wegen
Laura heeft inmiddels in heel Europa, Zuid-Amerika en Azië opgetreden. Ze slaagde er zelfs in om de Chinese markt te veroveren, een unieke prestatie voor een Nederlandse zangeres! Na haar dance hits met meidengroep Centerfold in de jaren tachtig, heeft Laura vele muzikale wegen bewandeld. Jazz, latin, chansons, geen genre is haar vreemd en dit leverde samenwerkingsverbanden op met grootheden als Toots Thielemans, Michel Legrand en Michael Franks. Ook won ze een Edison, ontving ze diverse gouden en platina platen en speelde zij in Singapore zelfs de hoofdrol in haar favoriete musical Victor/Victoria.