Ludique!

LevensLONG
Puur en persoonlijk
do 16 feb '23 20:15
do 16 feb '23
20:15
  • do 16 feb '23
    20:15
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

De twee jonge en bevlogen theatermakers Gerald Drent en Martijn Mulders doen op geheel eigen wijze en manier hetgeen waar ze het best in zijn: Via de bühne communiceren met het publiek, in de breedste zin van het woord.

Ludique! weet tijdens hun muziekvoorstellingen op kenmerkende wijze verschillende talen in elkaar te laten overvloeien en ook ditmaal zal zowel muzikaal als tekstueel de taal van de liefde overwinnen in al zijn facetten. Een intieme voorstelling waarbij de kracht van de muziek en de liefde in alle talen weerklinken. Puur en persoonlijk.

LevensLONG
In de nieuwe muziektheatervoorstelling LevensLONG laten zij een pure en persoonlijke kant van zichzelf zien. Het internationale duo gaat hiervoor een bijzondere samenwerking aan met producent Kristof Rutsaert, de weduwnaar van Robert Long. Exclusief wordt 15 jaar na het overlijden van deze bijzondere en inspirerende artiest voor hen de schatkamer met het volledige oeuvre van Long opengesteld. Tijdens LevensLONG vertelt Ludique! levensecht persoonlijke anekdotes en verbindt zo hun eigen verhaal op unieke wijze met de muziek en tijdloze teksten van Long. Met hun eigentijdse manier van theater maken geven zij deze internationale voorstelling invulling, en bovenal zullen voor het eerst ook de Duitstalige nummers van Long in de Nederlandse theaters te horen zijn. 

Ludique!
Hun androgyne verschijning is eigen en hun natuurlijke manier. Kwaliteit en professionaliteit staat voor hen bovenaan. Zo wonnen zij o.a. recentelijk nog de Gouden Arti-Shock 2020 de publieksprijs van het Isala Theater in Capelle a/d IJssel voor hun muziekvoorstelling APROPOS en de publieksprijs van het Delft Fringe Festival met hun voorstelling ZARAH, Zonde van de Liefde. LevensLONG is exclusief een korte periode in Nederland te zien, voordat deze voorstelling zal gaan toeren langs de buitenlandse theaters!