Thijs van de Meeberg

Meer dan mogelijk
Komische reflecties van een opkrabbelende vrijgezel
wo 11 jan '23 20:15
wo 11 jan '23
20:15
  • wo 11 jan '23
    20:15
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

In 'Meer dan mogelijk' zoekt cabaretier Thijs van de Meeberg, te midden van een levend, komisch en troostrijk decor, naar een manier om van waarde te zijn.

Thijs van de Meeberg heeft je gemist. Maar echt. Ondanks dat het leven in de lockdown heerlijk was - geen confrontaties, geen gemiste kansen en geen verkeerde inschattingen - is hij blij nu weer met jou in een afgesloten ruimte te kunnen zijn. Als iemand klaar was voor een leven na corona, was het Thijs wel. 

Alle problemen leken als sneeuw voor de zon verdwenen. Toch jammer dat zijn onhandelbare coronapuppy de compleet nieuwe inboedel sloopt, waardoor hij alsnog thuis moet zitten. In 'Meer dan mogelijk' zoekt Thijs van de Meeberg, te midden van een levend, komisch en troostrijk decor, naar een manier om van waarde te zijn. Dat lukt hem niet alleen. Hij heeft jouw advies hard nodig. Want er is een probleem boven zijn hoofd gegroeid waardoor alles stagneert en vastloopt. Pas als dat is opgelost, is alles mogelijk en misschien wel meer dan dat.

Thijs van de Meeberg presenteert zijn derde avondvullende soloprogramma 'Meer dan mogelijk'. Theaterkrant schreef hierover: “De gefrustreerde verhalen over de BSO, hondentraining en goede bedoelingen in coronatijd zorgen voor tal van komische reflecties, gloedvol en met veel inlevingsvermogen verteld.”

Thijs heeft alle noodzakelijke ingrediënten voor topcabaret

Eindhovens Dagblad