The Wieners play Classic Rock’n’Roll Stars

Rob Roemers, Jaap Wijn, Jan Timmermans en Erwin Meijdam
Eerbetoon aan de Classic Rock’n’Roll Stars
wo 21 dec '22 20:15 - 22:05
wo 21 dec '22
20:15 - 22:05
  • wo 21 dec '22
    20:15 - 22:05
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Prachtige, authentieke vertolkingen van tijdloze liedjes die iedereen nog kent. Een eerbetoon aan de country- en rock’n’roll-pioniers, de Classic Rock’n’Roll Stars!

Rock'n'Roll band The Wieners is bekend van de zeer succesvolle 'tributes to' The Everly Brothers en Buddy Holly. In plaats van een heleboel nummers van één artiest, spelen ze nu van een heleboel artiesten één nummer: Elvis Presley, Johnny Cash, The Everly Brothers, Eddie Cochran, Roy Orbison.

Terug naar de begindagen van de popmuziek: van de country/blues en honky tonk van Hank Williams en Webb Pierce, via de Sun-rockabilly van Carl Perkins en Johnny Cash, tot en met het meer gepolijste werk van onder andere Ricky Nelson en The Everly Brothers.

Prachtige, authentieke vertolkingen van tijdloze liedjes die iedereen nog kent. The Wieners voorzien de muziek van interessante, soms komische en soms ontroerende anekdotes over deze eerste pophelden, waarvan de meesten op tragische wijze aan hun eind kwamen.

Theaterkwartet
Deze voorstelling maakt onderdeel uit van ons Theaterkwartet. Hierbij kies je vier voorstellingen om de leukste avonden uit te vieren in Markant Uden kriskras  door alle genres heen. Ga je met ons mee op theateravontuur? Kies 4 voorstellingen (uit 8 voorstellingen) voor € 70,00. Klik hier voor meer informatie en reserveren.