Henk-Jan Koershuis

Hoe word ik gezond 90?
Ga voor maximale gezondheid!
wo 18 jan '23 20:15 - 21:45
wo 18 jan '23
20:15 - 21:45
  • wo 18 jan '23
    20:15 - 21:45
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Bestseller-auteur en inspirator Henk-Jan Koershuis dringt in recordsnelheid en op treffende manier bij je binnen. Met zijn ijzersterke geloof dat iedereen de leeftijd van 90 jaar kan bereiken deelt hij blakend van energie en optimisme zijn ware Gouden Boodschap voor jouw gezondheid. Niet belerend, niet betuttelend.

Met zijn ruim 20 jaar ervaring weet deze nuchtere Tukker als geen ander hoe hij jou kan raken. En dat in slechts twee uur tijd. Zodat jij voor eens en voor altijd écht jouw gezondheid een maximale boost geeft. Minder gewicht of juist meer gewicht? Meer zelfvertrouwen of ‘gewoon’ lekker fit opstaan elke dag? Energiek het leven aangaan? Het kan allemaal! Henk-Jan praat je geen academische onbegrijpelijke theorieën aan, hij zet je in actie en neemt je mee in de wondere wereld van gedrag. Want vaak weten we het wel, maar waarom doen we het dan niet? Ga voor blijvende gezondheid tot je 90e. Minimaal!

Life-changing
Wil jij het heft in eigen handen nemen en gaan voor maximale gezondheid? Reserveer dan nu voor de meest wervelende en energieke theatershow van Nederland, uitgevoerd onder regie van Femke Konijnenbelt! Maar pas op… je leven kan veranderen en je verhoogt de kans extreem op het bereiken van de leeftijd van 90 jaar.

Al ruim 40.000 mensen gingen je voor!