Supertrap

Crime of the Century
Tribute aan Supertramp
vr 10 mrt '23 20:15
vr 10 mrt '23
20:15
  • vr 10 mrt '23
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Supertrap heeft als missie om de thema's van toen, zoals liefde, macht en religie naar het nu te brengen! Een avond die de ware Supertramp liefhebber niet wil én niet mag missen!

De Nederlandse band Supertrap trekt na hun succesvolle 'Live in Paris' en 'Breakfast in America' shows ook dit seizoen weer het land in met de geniale muziek van Supertramp! Dit keer staat het album ‘Crime of the Century’ centraal. Dit album was voor Supertramp de grote doorbraak. De unieke Supertramp-sound, die zich kenmerkt door zijn enorme muzikaliteit, dynamiek en de ragfijne arrangementen, was hiermee geboren.

De gedreven muzikanten van Supertrap gaan dit album integraal opvoeren, voorzien van prachtige visuals en sfeervol licht. Iconische nummers als ‘School’, ‘Hide in your Shell’, ‘Dreamer’, ‘Rudy’ en als klap op de vuurpijl het titelnummer ‘Crime of the Century’ zullen je kippenvel bezorgen. Daarnaast speelt deze tribute band ook een selectie uit de andere Supertramp albums, zoals ‘Breakfast in America’, ‘Crisis? What Crisis?’ en ‘Even in the Quietest Moments’.

Muzikanten
Met zang van Arno van Broekhoven en Hein van den Broek, die ook de gitaar en de mondharmonica bespeelt. Silvan Hijdra bespeelt de gitaar, Leslie van der Heul en Han Sie bespelen de sax, Michel Leliveld de drums en Ebert Zwart en Bart Groenendijk de toetsen.

Tributeserie
Deze voorstelling maakt deel uit van onze Tributeserie. Daarbij nemen we je mee op een trip down memory lane! De beste nationale én internationale tributebands zorgen voor een waanzinnige ode aan de allergrootsten der aarde. Uit 8 shows kies je 4 tributes voor slechts € 70,00. Klik hier voor meer informatie en reserveren.