Tis Hier Geen Hotel 2

Dianne Liesker, Ellen Dikker & Hanneke Drenth
(Over)leven met pubers
wo 18 jan '23 20:15
wo 18 jan '23
20:15
  • wo 18 jan '23
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over leven én overleven met pubers. 'Tis Hier Geen Hotel' is voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest.

Als ouder ga je dagelijks door hetzelfde riedeltje van wat het puberouderschap met zich meebrengt. Van gesmijt met deuren en hopeloos bankhangen tot complete chaos in de badkamer en slaapkamer en lege verpakkingen in de koelkast. Met pubers verveel je je nooit. Met een langgerekt mahàààm of pahàààp zoeken ze contact met ons, als ze een keer willen praten… En wat er dan op volgt, zit meestal tussen een verzoek en een verwijt in. In deze nuchtere en humoristische voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Hanneke Drenth en Dianne Liesker zien hoe je met veel liefde tot tien (of honderd) telt. 

Tis Hier Geen Hotel 2
Na het succes van de eerste voorstelling laat deze fonkelnieuwe, tweede voorstelling zien wat er gebeurt als pubers jouw huis als hotel beschouwen. En waarom het dan in een permanente staat van chaos verkeert. Maar ook al worden we soms knettergek van onze pubers, we houden toch van ze en kunnen meestal hard met én om ze lachen. En zij om ons, want ‘OMG, wij zijn zó boomer’. De voorstelling, onder de regie van Titus Tiel Groenestege, is gebaseerd op de populaire website Tishiergeenhotel.nl van Saskia Smith en Martine de Vente.

Vol humor, met veel vaart en leuke vondsten. Een aanrader!

De Telegraaf