Zo vader zo zoon

Jon van Eerd, Joey Schalker, Nandi van Beurden, Arie Cupé e.a.
Een gierend gek familiefeest! Met Harrie Vermeulen!
do 29 dec '22 20:15
do 29 dec '22
20:15
  • do 29 dec '22
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Met ‘Zo vader zo zoon’ waait er een wervelwind van dolkomische en hilarische situaties door ons theater. Onbetaalbaar grappige misverstanden, intriges en verwikkelingen brengen Harrie Vermeulen tot een ongekend komisch hoogtepunt. Voor iedere vader die zich vader voelt en voor ieder kind dat er mee moet leven.

Harrie Vermeulen is er weer. En hoe! Met een gierend gek familiefeest! Jon van Eerd laat zich wederom van zijn meest grappige kant zien, met aan zijn zijde onder andere Joey Schalker, Nandi van Beurden en Arie Cupé. Harrie Vermeulen woont bij zijn succesvolle zoon in huis. Maar, hoe slim en geslaagd zoonlief ook is in het zakenleven, zo naïef is hij dat privé. Zijn arrogante en zelfingenomen secretaresse is vastberaden om junior aan de haak te slaan en daar kan ze de kritische ogen van vader Harrie niet bij gebruiken. Ze doet er alles aan om Harrie het huis uit te krijgen en probeert hem aan een oud besje te haken via een datingsite.

Maar Harrie zou Harrie niet zijn als hij er geen stokje voor zou steken, hij heeft namelijk een veel betere en vooral lievere vrouw voor zijn zoon op het oog. Hij bedenkt een ingenieus plan om de heks in één klap te lozen én tegelijkertijd een leuke schoondochter te krijgen. Een klein duwtje in de goede richting van de lieftallige schone die hij heeft geselecteerd en alles komt vast wel goed; vervelende haaibaai de laan uit, Harrie kan bij zijn zoon blijven wonen en junior wordt zielsgelukkig met de liefste vrouw van de wereld. Maar de route die hij voor ogen heeft blijkt niet zonder heel wat drempels, hordes, stoplichten, hefbomen, en andere obstakels. Zeker niet als zoonlief ook nog een aardige duit in het zakje doet! Spannend hè!