Dennis van Aarssen

Swinging On A Star
Swingend het leven vieren
vr 30 dec '22 20:15
vr 30 dec '22
20:15
  • vr 30 dec '22
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Een avond genieten van een heerlijke swingende bigband show. Dat kan tijdens ‘Swinging On A Star’ van Dennis van Aarssen en zijn fantastische muzikanten!

Dit theaterseizoen gaat Dennis van Aarssen opnieuw met 9 fantastische muzikanten het theater in. Na het winnen van The Voice of Holland in 2019 won Dennis in 2020 een prestigieuze Edison Jazz, de oudste muziekprijs van ons land. 

‘Swinging On A Star’ is een avond vol met heerlijke oude muziek en prachtige nieuwe songs. Elke dag moet gevierd worden en dat is precies waar deze voorstelling om draait. Onder begeleiding van zijn bigband speelt Dennis een verrassende combinatie van herkenbare hits van o.a. Frank Sinatra, Michael Bublé en Jamie Cullum en songs uit zijn eigen repertoire. Kortom, een bigband show die je gezien moet hebben!

Theaterkwartet
Deze voorstelling maakt onderdeel uit van ons Theaterkwartet. Hierbij kies je vier voorstellingen om de leukste avonden uit te vieren in Markant Uden kriskras  door alle genres heen. Ga je met ons mee op theateravontuur? Kies 4 voorstellingen (uit 8 voorstellingen) voor € 70,00. Klik hier voor meer informatie en reserveren.