De Waanzinnige Boomhut van 52 Verdiepingen( 7+)

Meneer Monster
Volkomen geschifte familievoorstelling
zo 18 dec '22 14:00
zo 18 dec '22
14:00
  • zo 18 dec '22
    14:00
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Na het grote succes van 'De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen' die zowel de ZAPP Theaterprijs als een Zilveren Krekel won, komt Meneer Monster terug met een nog stommer stuk. Nee maar echt, het is volkomen geschift.

Naar de mega populaire bestseller van Andy Griffiths en Terry Denton.

Ze zijn weer terug! Andy en Terry’s Boomhut is nu 52 verdiepingen hoog. Met zo mogelijk nog meer fantastische uitvindingen. Een wortelkanon met raketaandrijving, een Vermom-o-matic 5000, een Opleidingsinstituut voor Ninja-slakken, een vliegende gebakken-ei-auto en een hypermodern detectivebureau met hypermoderne detective-apparatuur.

En dat is maar goed ook want Andy en Terry moeten een groot raadsel oplossen… Meneer Grootneus is op mysterieuze wijze verdwenen! Zo belanden de idioten in een waanzinnig avontuur met een hongerige rups, een vijandig groentekoninkrijk, een 100 jaar durende Ninja-slakken-reis en ontmoeten ze hun grootste vijanden: Groentes.

Houd je er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn?

De kinderjury bekroonde 'De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen' vanwege de originele manier van spelen en vertellen, de bizarre en chaotische humor, het prachtige decor, maar ook omdat de makers laten zien wat je allemaal kunt met fantasie. Ze maakten van iets simpels iets héél erg spectaculairs.

Kinderjury ZAPP Theaterprijs