Before After

Coen Bril en Desi van Doeveren
Dé actuele en intieme musical van dit seizoen
wo 14 dec '22 20:15
wo 14 dec '22
20:15
  • wo 14 dec '22
    20:15
    Theaterzaal
    Geannuleerd
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Een hedendaagse, intieme musical vol meeslepende ballads over liefde, identiteit en het doorbreken van patronen. Wat ging er toen mis met de liefde, en wat als je nu een tweede kans krijgt? Romantisch en dramatisch, met live muziek beïnvloedt door musical, singer-songwriter materiaal, pop en akoestische folk. Waan je in het verhaal van 'Before After'!

Wanneer de jonge dertigers Ami en Ben elkaar tegenkomen, herkent zij hem gelijk als haar grote liefde die na een ruzie uit haar leven verdween. Hij herkent haar niet. Sterker nog, hij herinnert zich niets meer van voor zijn auto-ongeluk. Terwijl Ben een nieuw bestaan probeert op te bouwen, probeert Ami het verleden verborgen te houden en zo hun relatie een nieuwe kans te geven. Before After springt heen en weer tussen nu en toen – wat ging er mis tussen hen? En kun je werkelijk opnieuw beginnen? Before After is een intieme musical vol meeslepende ballads - met invloeden vanuit popmuziek, singer-songwriter en akoestische folk.

Oatmilk Studio
Met passie voor theater, verbinding en vooruitgang vertellen de producties van Oatmilk Studio verhalen die je laten dromen van een mooiere wereld. Theatermakers met respect voor het oude en een vurige passie voor het nieuwe. Om betekenisvol te blijven en de zeldzame, betoverende integriteit van theater een plek te geven in een nieuwe wereld. Om met de prachtige verhalen, dromen en boodschap van jonge theatermakers een nieuw publiek te raken en te bewegen. Raakt 'Before After' jou?